Witamy :)

Pisać tutaj o sobie oraz wasze Historie na temat lotto i nie tylko.

Re: Witamy :)

Postprzez Pretender » 05 Lis 2009 10:57

Witam.W cyferki grałem sporadycznie.Mój największy sukces to 5 w Dużego Lotka na chybił trafił.Za namową brata kupiłem programik MlMl i wyciskam z niego to co najlepsze. :lol: Jak na razie mile mnie zaskakuje :twisted: Po testach ruszam na podbój miejscowych kolektur :twisted:
Pretender

Dołączenie: 05 Lis 2009 10:51

Witam wszystkich

Postprzez JacekNiklass » 05 Lis 2009 20:53

Witam wszystkich forumowiczow, mam na imie Jacek, chcialem sie na poczatek przywitac z wszystkimi forumowiczami.
Na poczatek chce sie przedstawic, dzialam intensywnie w handlu bielizna, generalnie odzieza dla kobiet, ale inne tematy tez nie sa mi obce w taki sposob tu trafilem, mam szerokie zainteresowania.
Zaglebilem sie w kilka watkow wkrotce podziele sie swoimi opiniami, mam rowniez wiele pytan, mam nadzieje ze dostane tu na nie odpowiedz.
Awatar użytkownika
JacekNiklass

Dołączenie: 05 Lis 2009 20:50
Miejscowość: Polska

Witam

Postprzez WlodekCzarnecki » 08 Lis 2009 10:46

Czesc wszystkim

Z zawodu jestem przedsiebiorca pogrzebowym, lecz mam dosc szerokie zainteresowania.
Chcialem sie dowiedziec paru rzeczy korzystajac z wyszukiwarki ale nie znalazlem tam odpowiedzi.

Trafilem jednak na link do tej strony i odpowiedz na moje pytanie.
To tyle na poczatek, musze sobie poukladac pare tematow o ktorych tu przeczytalem i zaczne
zadawac pytania (:

Wlodek
Awatar użytkownika
WlodekCzarnecki

Dołączenie: 08 Lis 2009 10:45
Miejscowość: Polska

Witam wszystkich forumowiczow

Postprzez AlicjaKrajeńskaa » 08 Lis 2009 13:46

Na poczatku chcialabym sie przedstawic, jestem wlascicielka salonu depilacji, zajmujemy sie depilacja laserowa,
ale nie jest to pelnia moich zainteresowan, dlatego trafilam na to forum, mam nadzieje ze poznam tu sporo interesujacych osob, wymienie sie doswiadczeniami na interesujace mnie tematy.
Awatar użytkownika
AlicjaKrajeńskaa

Dołączenie: 08 Lis 2009 13:42

Postprzez Hubert » 24 Lis 2009 20:01

Witam wszystkich, aktualnie kontynuuję naukę, nie mając jakiejś stałej pracy. Grę w lotka traktuję stosunkowo poważnie, wprawdzie wiem iż trudno z gry losowej stworzyć stałe źródło zarobków, dlatego uważam to po prosu za szansę "jednorazowego" spełnienia celu - a zbieram na nowego BMX-a, więc potrzebuję jakieś 1500 PLN, czas pokaże co z tego wyjdzie. Próbowałem już swoich sił w zakładach bukmacherskich, trochę w internetowej ruletce i cóż, czasami się udawało, a czasami nie, w każdym bądź razie każdą próbę kończyły ograniczone fundusze. Mam nadzieję że nauczę się tu czegoś przydatnego i siłą rzeczy uzbieram na wymarzony sprzęt. Pozdrawiam.
Hubert

Dołączenie: 24 Lis 2009 16:19

Postprzez master-qba » 10 Gru 2009 02:43

Witam Wszystkich! Na forum oraz metodę (która okazała się dla mnie sensowna) natrafiłem przypadkiem - podczas szukania symulatora losowania :D. Przeczytałem i rzeczywiście ma to sens. Chciałbym, pewnie jak każdy, wygrać parę groszy +/- parę zer, hehe, najlepiej jak najwięcej :). Z tego miejsca chciałbym każdemu życzyć szczęścia i ogromnych wygranych!
Serdecznie pozdrawiam!
master-qba

Dołączenie: 10 Gru 2009 02:22
Miejscowość: Mrozy

Postprzez hik3r » 20 Lut 2010 21:29

Witam wszystkich forumowiczów
Mam na imię Kamil i mam 20lat
Regularne granie w Totka zacząłem w styczniu tego roku.
Po przegraniu kilkudziesięciu zł w Lotto przestawiłem się na Mini Lotto.
Skreślając pierwszy kupon za 1,25zł analizowałem wyniki według zasad opisanych na tej stronie i 9 lutego trafiłem 4 czyli wygrana 1037,30zł
Właśnie ta wygrana skłoniła mnie do nabycia programu bo to naprawdę działa.
Życzę wszystkim samych sukcesów :)
hik3r

Dołączenie: 17 Sty 2010 16:11

Postprzez slawek317 » 23 Lut 2010 19:57

Witam wszystkich:)
slawek317

Dołączenie: 23 Lut 2010 19:55

Postprzez oenadam » 24 Lut 2010 12:54

Witam
Nazywam się Adam wiek 32lata.
Gram głównie w multi multi ilość skreśleń od dwa, trzy oraz pięć.
Fajne forum.
Pozdrawiam Wszystkich.
Adam
oenadam

Dołączenie: 24 Lut 2010 12:28

Postprzez maria2 » 09 Mar 2010 20:10

witam wszystkich uzytkownikow.Od niedawna korzystam z tego forum.Jestem po 50-tce i zaczelam gre w ml ml .Zycze wszystkim duzych....i malych wygranych.Powodzenia.
maria2

Dołączenie: 27 Sty 2010 02:30

PoprzedniaNastępna

Powróć do Poznajmy się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość